DESIGN STUDIO-3D

Barco en Anneke van de Ruitenbeek

Samen hebben wij 5 kinderen van God ontvangen en hebben het verlangen om een gezin naar Gods hart te zijn.

Zelf zijn wij door de praktijk van het leven door situaties heen gegaan, omdat we niet het bijbels onderwijs ontvangen hebben voordat wij gingen trouwen. Nu willen wij ons inzetten voor mensen die dit verlangen hebben, om zo samen als toekomstige man en vrouw de dingen te bespreken die God van ons vraagt. Dan denken wij aan de thema´s: Bijbels man en vrouw zijn (Efeze 5), communicatie, onvoorwaardelijke liefde, sexualiteit etc. Om hier 3 of 4 avonden aan te besteden. Zodat de huwelijken worden zoals God het heeft bedoeld.

Theo en Eline Ebbers

Ruim 19 jaar getrouwd en gezegend met 6  kinderen. De afgelopen jaren hebben we veel  lezingen gehoord over het huwelijk en over huwelijksvoorbereiding.

Voor ons eigen huwelijk is dit tot zegen geweest. Het huwelijk is een afspiegeling van de relatie van Christus en Zijn bruidsgemeente. Het is dan niet meer dan verwonderlijk dat satan zoveel moeite doet om huwelijken kapot te maken. Hij wil niet dat deze prachtige afspiegeling op aarde zichtbaar is. We hebben te maken met een geestelijke strijd!

Het heeft ons warm gemaakt om jonge stellen huwelijksvoorbereiding te geven en bouwsteenavonden te verzorgen voor getrouwde stellen. We ervaren de zegen van God op dit prachtige werk voor onszelf en voor anderen. We willen dit doen in Zijn kracht en vertrouwend op Hem.

 Albert en Ruth van Schothorst

Toen we trouwden waren we jong en onbezonnen en ergens weet je niet waar je aan begint. We waren verliefd en zaten vol idealen... Inmiddels zijn we ruim 20 jaar getrouwd. Ons huwelijk is kinderloos gebleven, dat is verdrietig. Aan de andere kant heeft het ons ook veel geleerd en tot elkaar gebracht. Het huwelijk is vaak een weg van vallen, opstaan en langzaam leren en groeien. Soms vraag je je af, waarom iedereen zelf het wiel uit moet vinden, er is zoveel van elkaar te leren. En... een goed huwelijk is zó geweldig!

Door ons werk als docent en onze ervaringen als leidinggevenden van een jeugdvereniging, het leiden van bijbelstudiegroepen en kampen hebben we veel contacten met jongeren en zien we de nood en de vragen rondom dit thema. Sinds een jaar geven wij huwelijksvoorbereiding aan twee stellen die zich voorbereiden op hun huwelijk. Op deze manier proberen we anderen te helpen en te leiden in het groeien naar elkaar. In dit alles is God onze leidsman en Zijn woord de bron voor ons bestaan en voor het onderwijs wat we mee willen geven. Wij willen ons leven graag in dienst stellen van Hem en Zijn koninkrijk.

We staan ervoor open, om ook met u of jou, samen hierover na te denken! 

Niek Jan en Paula van Egdom

We wonen in Scherpenzeel en hebben twee prachtige kinderen van de Heere gekregen. Jesse is van november 2012 en Irene van maart 2014.

We zijn getrouwd in december 2008. Wat is het heerlijk om samen met de Heere het huwelijk te beleven. Wat een schitterend plaatje van Christus en Zijn Gemeente!

We vinden het fijn om samen met (toekomstige) echtparen te ontdekken wat God in Zijn Woord over het huwelijk zegt en hoe dit praktisch functioneert.

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Top