DESIGN STUDIO-3D

Graag willen wij ons als werkgroep Single aan u voorstellen...
Geert

Geert Maljaars

Na een relatie van bijna 7 jaar ben ik sinds een jaar of 3 single. Wat ik in die laatste jaren geleerd heb is dat mijn geluk niet afhangt van het hebben van wel of geen relatie. De meeste vreugde en vrede vind ik in het kennen van de Here Jezus. De relatie met Hem geeft de aller diepste vervulling van mijn leven. Daarom is het 'single-zijn' slechts een manier van reizen door het leven op weg met Jezus. Soms is het lastig, maar vaak ontzettend heerlijk. Ik hoop dat ik daar iets van kan delen op dit platform. 

AndreaAndrea van den Dool

Tot nu toe heeft God mij de gave van alleen-zijn gegeven. Waar ik van leer genieten. Veel jaren heb ik extreem verlangd naar een huwelijk. Het was een afgod in mijn leven. Mijn God is een jaloers God en Hij wil Mijn Bruidegom zijn. Dat mag ik van Hem ontvangen! In welke situatie we ook zijn, we worden geroepen geheel voor onze Hemelse Vader te leven en op de Heere Jezus te lijken. Dat is mijn verlangen voor mezelf en voor jou die dit leest. Vanuit wat ik geleerd heb, wil ik mijn plaats in deze groep hebben en zie uit hoe ik hierin ook dienstbaar kan zijn voor wellicht jou -single-vrouw- , die vragen heeft dit onderwerp/ hiermee worstelt. 

Annemarie

Annemarie van den Dool

Weet je dat God goed is en dat Zijn Weg de beste is? Verlang je als single-vrouw dat Hij de Eerste en hoogste plaats heeft in je leven? Worstel je af en toe ook met gevoelens van verlangen naar iemand naast je? Dan kunnen we elkaar de hand schudden! Als je behoefte hebt om hier als vrouw eens face-to-face over door te praten, voel je vrij te reageren.
Een dankbare single met fijne vriendschapsbanden.

 

Top