DESIGN STUDIO-3D

Petra TalentaPetra van Assenbergh - van Leeuwen

Investeren in relaties, diepgang in gesprekken, gastvrijheid, een periode meelopen op de levensweg van anderen, schrijven en organiseren: daar geniet ik van! In 2012 ben ik getrouwd met Gijsbert en sinds die dag wonen we in Veenendaal. In april 2017 is onze zoon Sam geboren. Naast mijn werk als freelance journaliste zet ik me graag vrijwillig in binnen Hart voor het gezin. Het is mijn verlangen om samen met anderen te zoeken naar Gods plan met ons leven als pelgrim hier op aarde.

Mirjam

Mirjam Baan

Mijn naam is Mirjam Baan. Gelukkig getrouwd en een dankbare moeder van 4 kinderen {5, 4, 2, 0}. Tot 2013 ben ik werkzaam geweest in het {speciaal} basisonderwijs, wat heel leerzaam is geweest, maar waar ik vooral erg van heb genoten. Toch heb ik de stap gewaagd om fulltime thuis te zijn, en er volledig voor mijn gezin te kunnen zijn. Een heerlijke mogelijkheid om te investeren in de jonge harten van onze kinderen. Het is mijn verlangen een vrouw naar Gods hart te zijn en wil ook andere vrouwen bemoedigen om – met vallen en opstaan – meer op Hem te gaan lijken.

DSC04202bew

Lisanne van Dijk

Ik ben Lisanne van Dijk, 27 jaar, gelukkig getrouwd, moeder van twee prachtige meisjes. Sinds ik heb ontdekt wat een prachtig doel God heeft met het leven van een vrouw en moeder in relatie tot haar man en gezin, wil ik niets liever dan Zijn wil steeds beter kennen en deze gehoorzamen. Mij geeft het veel vreugde, voldoening en zegen om deze weg te gaan en hierin te groeien. Dit is dan ook de reden dat ik mij graag inzet voor Hart voor het gezin. Ik geloof dat onderwijs over dit specifieke deel en over alle andere onderdelen ontzettend nodig is in deze tijd. Ik zie er naar uit dat God door dit initiatief verheerlijkt en vele mannen en vrouwen persoonlijk gezegend worden in hun leven met Hem.

 Hanneke gecomHanneke van Doorn

Ik ben Hanneke van Doorn, 29 jaar, getrouwd met Robert en een gezegende (pleeg)moeder van vier kinderen. Naast het zorgen voor ons gezin, ben ik graag bezig met kinderwerk, muziek, koken&bakken en lezen. In alle rollen die ik als vrouw vervul, is het mijn verlangen om een vrouw te zijn die de Heere vreest, zoals zij in Spreuken 31 beschreven wordt. Mijn taak als vrouw en moeder kan ik niet zonder God. Ik ben heel blij met het onderwijs dat ik de afgelopen jaren hierin heb ontvangen en ik ervaar het als een dagelijks leerproces waarin God mij kneedt naar het beeld van Christus. Wat soms heel mooi en soms pijnlijk en confronterend is. Om dit onderwijs breder te verspreiden, werk ik graag mee aan de werkgroep 'vrouw' van Hart voor het gezin. 

KarinKarin Wisserhof

Ik ben Karin Wisserhof, ben 39 jaar, en woon in Putten. Ik ben getrouwd met Kees, en we hebben 4 kinderen; Marjon 14, Gerben 12, Heleen 8, Rik 4. Naast moeder en vrouw ben ik verzorgende binnen de thuiszorg 6-10 uur per week. De reden dat ik meewerk aan 'Hart voor het Gezin' is dat het mijn verlangen is dat meer gezinnen gaan leven zoals Gods woord ons voorschrijft; dat daardoor Zijn heerlijkheid in christelijke gezinnen meer wordt gezien en ervaren. Zelf ervaar ik de rust van een bijbelse rolverdeling binnen ons gezin. Graag wil ik anderen hierbij helpen/adviseren. 

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuws

Top