DESIGN STUDIO-3D

Bij vragen kunt je contact opnemen met een van de werkgroepen van Hart voor het gezin. Wanneer het een algemene vraag betreft, stuur dan gerust een email naar . Voor specifieke vragen kun je een email sturen naar een van onderstaande emailadressen.

1-Single

Single

E:

2-Relatievorming

Relatievorming

E: 

3-Huwelijk

Huwelijk

E: 

4-Opvoeding

Opvoeding

E: 

5-Man

Man

E: 

6-Vrouw

Vrouw

E: 

Zoek je iemand om te delen wat er in je omgaat? Of wil je gewoon een advies over iets wat je bezig houdt? Persoonlijke problemen? Relatieproblemen? Geloofsvragen?

Hart voor het gezin wil jou graag hulp en pastoraat bieden. We zijn voor deze begeleiding een samenwerkingsverband aangegaan met CPC Connect van het Centrum voor Pastorale Counseling (http://www.pastoralecounseling.org). Wij maken gebruik van hun beveiligde mailomgeving en leveren vanuit onze achterban betrouwbare broeders en zusters aan die in staat zijn om bemoediging, advies en hulp te geven.

Je kunt je via onderstaande link aanmelden. Dan kom je op CPC Connect terecht en verloopt de mail niet via je eigen mailbox, maar via een beveiligde omgeving die alleen voor jou toegankelijk is. Dit garandeert dat je hulpvraag vertrouwelijk behandeld kan worden. Begin bij aanmelding je hulpvraag met 'Beste Hart voor het gezin', en dan komt die vraag bij ons terecht.

CPC Connect wordt voor jou ondersteund door een coach van platform Hart voor het gezin. Je coach is opgeleid om je te ondersteunen in je hulpvraag. Daartoe heeft hij/zij pastorale trainingen gevolgd bij het Centrum voor Pastorale Counseling. Hij/zij doet er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard blijf jij verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.

Meld je hier aan bij CPC Connect

 

Top