Wil fulltime opleiden door middel van discipelschaps- en missietraining om actief te maken in de Grote Opdracht.

Interesse in een tweejarige zaterdagopleiding vol geestelijke en praktische vorming? Meld je aan.

Draagt bij aan godvrezende relaties, huwelijken en singles door onderwijs en toerusting te bieden.

Versterkt en bemoedigt geestelijk leiders door middel van ontmoeting en toerusting.

16-19 februari 2023

Jullie zijn samen op reis, samen ingestapt en al 3, 8 ,15 of al meer dan 25 jaar samen onderweg. Het kan zijn dat er obstakels op jullie pad kwamen waardoor er groot onderhoud nodig was, het kan ook zijn dat jullie elkaar niet begrijpen en als onbekenden van elkaar verder zijn gegaan. Hoe dan ook, wij willen jullie uitdagen om samen vanuit onvoorwaardelijke liefde de reis te vervolgen, als maatjes van elkaar op weg naar een toekomst vol van hoop.

Daarom biedt Hart voor het gezin voor een beperkt aantal stellen een huwelijk verdieping-3-daagse aan, waarin er uitgebreid de tijd is om te werken aan jullie huwelijk. We bieden onderwijs gebaseerd op Bijbelse principes, veel ruimte voor verwerking en 1-1 begeleiding wanneer en waar nodig. Met een gevarieerd programma met voldoende ontspanning, humor en reflectie hopen we jullie samen te laten leren en genieten. Durven jullie de uitdaging aan?

De huwelijk verdieping-3-daagse vindt plaats op Hebron in Amerongen van 16 tot en met 19 februari 2023 D.V.
Bij interesse kan dit worden aangegeven via huwelijk@hartvoorhetgezin.nl, dan krijg je zodra er meer informatie beschikbaar is een e-mail van ons.

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/aGFydHZvb3JoZXRnZXppbi1ubA%3D%3D/6323109c3f8e7/img_3510_1_20220915_134636.jpg