DESIGN STUDIO-3D

Twee keer per jaar organiseert 'Kostbaar vaatwerk' een echtparendag voor stellen die samen willen werken aan herstel van hun relatie (na porno- of seksverslaving of ontrouw). De eerstvolgende echtparendag staat gepland op zaterdag 2 juni 2018.

Echtparen die voor de eerste keer (*) een echtparendag bezoeken, volgen het programma 'Samen werken aan herstel (van vertrouwen)'.
De volgende onderwerpen komen daarbij aan de orde:

- De verschillende fasen in relatieherstel
- Wat kun je zelf doen, als man en vrouw, om het herstel te bevorderen?
- Welke belemmeringen zijn er en hoe ga je daarmee om?

Wilbert Weerd (Dichterbij Herstel) zal tijdens een lezing op deze en andere vragen ingaan. Verder is er tijdens echtparendagen gelegenheid om andere echtparen te ontmoeten en met hen in kleine groepjes door te praten over de lezing. Jullie kunnen luisteren naar een ervaringsverhaal van een echtpaar dat zelf door het proces van herstel is gegaan. En er is de mogelijkheid voor een kort adviesgesprek met een hulpverlener. Gedurende de dag zijn er momenten waarop je samen met je partner even de tijd kunt nemen om in gesprek te gaan met elkaar.

(*) Voor echtparen die al eerder naar een echtparendag geweest zijn, is er een vervolgprogramma over omgaan met terugvallen, herstel van seksualiteit en kijken naar de toekomst.

Kijk voor meer informatie op deze website.

 

Nieuws

Top