DESIGN STUDIO-3D

Echtparendag
Twee keer per jaar organiseert 'Kostbaar vaatwerk' een echtparendag voor stellen die samen willen werken aan herstel van hun relatie (na porno- of seksverslaving of ontrouw). De eerstvolgende echtparendag staat gepland op zaterdag 18 mei 2019.

Echtparen die voor de eerste keer (*) een echtparendag bezoeken, volgen het programma 'Herstel van vertrouwen'.
De volgende onderwerpen komen daarbij aan de orde:

- Waarom en hoe raakt vertrouwen beschadigd?
- Hoe ziet relatieherstel eruit? Welke fasen zijn er en in welke fase zitten jullie?
- Wat kun je zelf doen, als man en vrouw, om het herstel te bevorderen?
- Welke belemmeringen zijn er en hoe ga je daarmee om?

Anita van Beem (oprichter Kostbaar Vaatwerk en auteur van Zijn lust en mijn leven zal hier tijdens een lezing dieper op ingaan. Verder is er tijdens echtparendagen gelegenheid om andere echtparen te ontmoeten en met hen in kleine groepjes door te praten over de lezing. Jullie kunnen luisteren naar een ervaringsverhaal van een echtpaar dat zelf door het proces van herstel is gegaan. En er is de mogelijkheid voor een kort adviesgesprek met een hulpverlener. Gedurende de dag zijn er momenten waarop je samen met je partner even de tijd kunt nemen om in gesprek te gaan met elkaar. 

(*) Voor echtparen die al eerder naar een echtparendag geweest zijn, zijn er vervolgprogramma's.

Kijk voor meer informatie op deze website.

Echtparenweekend
Van 27 t/m 29 september organiseert 'Kostbaar vaatwerk' een echtparenweekend. Het weekend is bedoeld voor stellen die één of meerdere keren hebben deelgenomen aan een echtparendag en/of die therapie hebben bij één van de bij Kostbaar Vaatwerk betrokken therapeuten. Het weekend sluit het beste aan als je samen de crisis hebt overleefd en zoekt naar nieuwe, diepere verbinding. We benaderen de thema’s vanuit de Bijbel en zijn christelijk. Als jullie (of een van jullie) geen-christen is en mee wil, kan dat als je open staat voor deze benadering.
Kijk voor meer informatie op deze website.

 

 

Nieuws

Top