Wil fulltime opleiden door middel van discipelschaps- en missietraining om actief te maken in de Grote Opdracht.

Interesse in een tweejarige zaterdagopleiding vol geestelijke en praktische vorming? Meld je aan.

Draagt bij aan godvrezende relaties, huwelijken en singles door onderwijs en toerusting te bieden.

Versterkt en bemoedigt geestelijk leiders door middel van ontmoeting en toerusting.

Huwelijksweekend 2024

2022-07-0117-30-55_dxo_bewerkt1_1_20220930_113645

Evenement: Huwelijksweekend Hart voor het gezin

Datum: 28 t/m 30 juni 2024

Sprekersechtpaar: Gerard en Gerda Hoddenbagh

Thema: Het huwelijk: Gods meesterwerk!


Het sprekersechtpaar stelt zich voor:
Gerard en Gerda Hoddenbagh zijn getrouwd en hebben 8 kinderen met aanhang en 15 kleinkinderen. Zij wonen sinds november 1980 in Limburg. In 1975 heeft Gerard een duidelijke roeping ontvangen om zich fulltime te wijden aan het werk van evangelist en Bijbelleraar. Na eerst 4 jaren gewerkt te hebben in de Bijbelkiosk in Scheveningen werd het hem duidelijk dat de Heere hem riep naar Limburg.
Meer informatie over hen is te vinden via hun website: https://www.yourservant.nl/

Een inkijkje in het programma:

 • Inhoudelijke lezingen en bijdragen over het huwelijk
 • Keuze uit diverse workshops
 • Een uitgebreid diner voor twee
 • Een heerlijke wandeling in de bosrijke omgeving van Amerongen
Praktische informatie:
 • De ontvangst is vrijdagavond rond 19.00 uur, het programma eindigt zondagavond om 19.30 uur. Vertrek en overnachting van zondag op maandag i.v.m. principiële bezwaren voor het reizen op zondag is mogelijk.
 • De locatie is het gebouw van Hebron Missie in Amerongen.
 • Er is ruimte voor 20 echtparen die blijven overnachten en plek voor 16 echtparen die deelnemen aan het programma, maar zelf een overnachting dienen te regelen.
 • De prijs per echtpaar bedraagt:
  Overnachting in kamer met eigen douche en toilet: € 375 - VOL
  Zonder overnachting: € 275
Inschrijving: 

Aangezien er veel echtparen interesse hebben getoond in het huwelijksweekend, is de mogelijkheid tot inschrijven eerst naar hen verstuurd. Daarbij hebben we echtparen die niet eerder hebben deelgenomen aan een huwelijksweekend van Hart voor het gezin als eerste de mogelijkheid gegeven om in te schrijven. Vanaf nu kan iedereen inschrijven.
Overnachting op Hebron is niet meer mogelijk, deelnemen en elders slapen is nog wel mogelijk. De knop om in te schrijven staat hieronder.
Als het huwelijksweekend is volgeboekt, zullen we dit melden op de website. Jullie kunnen dan nog wel mailen om op de wachtlijst te komen.

Boshotel Overberg heeft een aantal kamers beschikbaar gesteld tegen een gereduceerd tarief voor deelnemers aan het huwelijksweekend. Het gaat dan om overnachting zonder ontbijt voor € 89,- per nacht exclusief toeristenbelasting. Als jullie hiervan gebruik willen maken, kunnen jullie zelf een boeking bij hen doen, met daarbij de vermelding dat jullie deelnemen aan de huwelijksconferentie van Hart voor het gezin (Hebron Missie) en gebruik willen maken van het gereduceerde tarief.

Algemene informatie:
 • 1-2 weken voorafgaand aan het event ontvang je de laatste informatie.
 • Heb je vragen of wil je graag mee, maar kun je de kosten niet betalen? Neem dan contact met ons op via huwelijk@hartvoorhetgezin.nl. Dan denken wij mee in het vinden van een oplossing.
 • Tijdens het weekend zal er geen livestream zijn om de openheid en vertrouwelijkheid tijdens de lezingen en verwerkingsmomenten te bevorderen. Na de conferentie zullen de lezingen worden bewerkt en op de website en op YouTube worden geplaatst.

Inschrijfformulier zonder overnachting

Terug naar overzicht