DESIGN STUDIO-3D

Speciaal voor echtparen: 12-daagse wandelreis door Israël
Onder leiding van Martin Penning

"Het was al jaren ons verlangen om een echtparenreis naar Israël te maken. Wat deze reis uniek maakt is dat wij een wandelreis naar het prachtige beloofde land Israël willen combineren met een verdieping in elkaar als echtpaar. We starten in Kana waar Jezus op een bruiloftsfeest een teken deed. Dat is ook mooi: een bruiloft, een huwelijk: dat is het feest van het verbond.
Ons verlangen is om vanuit de Bijbel praktisch inzicht en verdieping te geven zodat we elkaar in Jezus ontmoeten op plekken waar Hij rondgewandeld heeft. Jullie gaan van dichtbij meemaken hoe God juist dan en daar heel persoonlijk tot je spreekt. Omdat de Bijbel opengaat op plaatsen waar Jezus zelf is geweest. Je hoort het niet alleen, je ziet het, ruikt het, ervaart het. Verlangen jullie ook naar echte ontmoeting met elkaar in een omgeving waar je echt tot rust komt? Mis deze unieke kans niet!"
Theo & Eline Ebbers - initiatiefnemers Israëlreis 2020

Hart voor het gezin
organiseert een prachtige en unieke verdiepingsreis voor echtparen door het land Israël. We volgen de voetsporen van Jezus Christus en beginnen met een aantal wandeltochten over de Jesus Trail. Vervolgens verblijven we in Jeruzalem waar we de mooiste plekken van deze bijzondere stad bezoeken. Ook gaan we een dag naar de Dode Zee en Massada. Tijdens de reis zijn er diverse Bijbelstudies die aansluiten bij het programma. Hierbij zijn ook verrijkende vragen voor tijdens de wandeling van die dag, of om over door te praten tijdens de koffie. Er is ruimte voor 15 echtparen. Ga mee en kom vol indrukken van dit prachtige land thuis, met een nieuwe toewijding aan elkaar als echtpaar!

Datum:             Donderdag 26 maart t/m maandag 6 april 2020
Prijs:                 +/- €1700,- per persoon
Aanmelden:    
Meer info:        Theo & Eline Ebbers: 06-29243312

Activiteiten tijdens de reis zijn onder andere:

o   Start met 3 dagen wandelen van Cana –Lavi – Arbel –Kapernaüm; ongeveer 15km/dag
o   Bezoek Jeruzalem en omstreken:
o   Dominis Flevit
o   Gethsemané
o   St. Anna kerk
o   Graftuin
o   Yad Vashem
o   Klaagmuur (feestelijk opening van de Sabbat)
o   Bezoek Massada 
o   Bezoek Ein Gedi
o   City of David
o   Hizkia Tunnel
o   Temple Institute
o   Western Wall Tunnels
o   Woestijnoase Ein Gedi

 Het complete programma komt op een later moment online.

 

Nieuws

Top