Wil fulltime opleiden door middel van discipelschaps- en missietraining om actief te maken in de Grote Opdracht.

Interesse in een tweejarige zaterdagopleiding vol geestelijke en praktische vorming? Meld je aan.

Draagt bij aan godvrezende relaties, huwelijken en singles door onderwijs en toerusting te bieden.

Versterkt en bemoedigt geestelijk leiders door middel van ontmoeting en toerusting.

Grootvader-kleinkind event

Hart voor het gezin organiseert in 2021 Deo volente twee vader-kind events en een grootvader-kleinkind event. We bieden een leuk, avontuurlijk programma als groep, maar ook 1-1 met je (klein)kind.

Bij elk event volgt later dit jaar meer informatie en een aparte link naar het juiste inschrijfformulier inclusief betalingsinformatie. Het is de bedoeling dat je het formulier pas verzendt nadat de betaling afgerond is. Na het verzenden en de betaling is je inschrijving compleet.

1-2 weken voorafgaand aan het event ontvang je de laatste informatie – waaronder een paklijst – per mail. Let op: de events van Hart voor het gezin zijn vrij basic! Het kan dus zijn dat je zelf eten en (geleende) kampeerspullen mee moet nemen.

Heb je vragen of wil je graag mee maar kun je de kosten niet betalen? Neem dan contact op via info@hartvoorhetgezin.nl.8-9 oktober --> Generatie event in Amerongen (-12)
Op 8 en 9 oktober is er een generatie-event in Hebron. Het event start vrijdag om 19:00 uur en duurt tot 16:30 uur op zaterdagmiddag. Dit event is voor opa's en kleinkinderen en er is plek voor 10-12 koppels. Voor verdere informatie, zie onderstaande flyer

Flyer

Aanmelden
Terug naar overzicht