DESIGN STUDIO-3D

De eerste activiteit voor de werkgroep Bijbels man/vader, vond plaats op 7 november. Omdat het de eerste activiteit van deze werkgroep was, hebben we bewust ingestoken op een laagdrempelige activiteit waarbij de nadruk lag op ontmoeting. Hiervoor hebben we gebruik kunnen maken van de fantastische locatie van Outback Explorers te Kootwijkerbroek.
 
De avond vingen we aan met het gezamenlijk snijden van alle ingredienten voor de zogenaamde pruttelpot. Een deel van de mannen/jongens was verantwoordelijk voor het aan de gang krijgen en houden van het vuur om uiteindelijk het gerecht hierop te bereiden. Ook dit werd met veel enthousiasme en zonder aansporing nodig te hebben, uitgevoerd. Prachtig om te zien hoe vaders met hun zonen, maar ook diverse mannen zonder zonen zich onder elkaar mengden en tijdens het bereiden veel tijd voor gesprekken namen.
De wenkbrauwen gingen toch wel iets omhoog toen alle ingredienten bij elkaar gemikt werden in twee grote pannen die boven het vuur mochten pruttelen. Als dit moest gaan smaken... Des te groter was de verrassing toen het eten klaar was en er gegeten kon worden. De volstrekt lege pannen aan het einde spraken voor zich.
 
Na gezamenlijk geëindigd en heerlijk gezongen te hebben, zijn we een wandeling wezen maken over het Kootwijkerzand. Het feit dat er een kans bestond dat we wild tegen zouden komen maakte het bij de jongste deelnemer (4 jaar) alleen maar spannender. Ook hier hebben we geruim de tijd genomen om elkaar te ontmoeten, te bevragen en te bemoedigen.
 
We mogen dankbaar terugkijken op een hele mooie avond en willen alleen God de eer geven voor alles wat er besproken mocht worden. Hou vooral de website in de gaten omdat we volop bezig zijn met het plannen van nieuwe activiteiten.

 

Nieuws

Top