Wil fulltime opleiden door middel van discipelschaps- en missietraining om actief te maken in de Grote Opdracht.

Interesse in een tweejarige zaterdagopleiding vol geestelijke en praktische vorming? Meld je aan.

Draagt bij aan godvrezende relaties, huwelijken en singles door onderwijs en toerusting te bieden.

Versterkt en bemoedigt geestelijk leiders door middel van ontmoeting en toerusting.

Als je kind ontspoort

H. Norman Wright

Het overkomt niet alleen gewone kerkgangers, het overkomt ook leiders, voorgangers en dominees. En het verbreidt zich snel! Ouders die losgeslagen kinderen liefhebben, ontkomen niet aan verdriet. Verdriet  om wat er met hun kinderen gebeurt, en verdriet door wat die kinderen hen aandoen. Norman Wright heeft in 'Als je kind ontspoort' praktische tips, medeleven en hoop samengebracht om ouders te helpen die zich verscheurd voelen door een van de meest ingrijpende ervaringen die een ouder meemaken kan.
Ben ik wel een goede ouder? Wat heb ik verkeerd gedaan? Kan ik nog wel verder? Hoe moet ik zo iemand liefhebben? Genade?  Rouw? Liefde? Kan ik me nog wel bezighouden met geestelijk werk? Ik heb  toch gebeden? Ik heb hen toch christelijk opgevoed? Is er hoop?

De schrijver van dit boek weet wat het is - hij ging er zelf doorheen. Norman Wright combineert zijn persoonlijke en professionele ervaring met  de verhalen van andere ouders en kinderen. Ontdek hoe u kunt liefhebben  en rouwen, en hoe u kunt blijven leven in de verwachting dat eens het gemeste kalf geslacht kan worden.

Terug naar overzicht