Wil fulltime opleiden door middel van discipelschaps- en missietraining om actief te maken in de Grote Opdracht.

Interesse in een tweejarige zaterdagopleiding vol geestelijke en praktische vorming? Meld je aan.

Draagt bij aan godvrezende relaties, huwelijken en singles door onderwijs en toerusting te bieden.

Versterkt en bemoedigt geestelijk leiders door middel van ontmoeting en toerusting.

Pijlen in de koker

Bart Aerts

Ieder christelijk koppel dat in het huwelijksbootje stapt wordt vroeg of laat geconfronteerd met de kwestie van geboorteplanning:

- Hoeveel kinderen willen we krijgen?
- Hoe plannen we ons gezin?
- Is het aan ons om dit te plannen?
- Is dit geen kwestie van vertrouwen op God?
- Moeten we per se kinderen krijgen?

Zo kunnen er nog tal van vragen worden aangehaald die aantonen hoezeer dit onderwerp leeft. Toch is dit thema helaas een weinig besproken iets geworden, ondanks dat het zo’n fundamentele kwestie is. Slechts weinig christelijke echtparen kunnen hun denkproces omtrent geboorteplanning plaatsen in een Bijbels kader. ‘Pijlen in de koker’ heeft dan ook als doel om echtparen, die verlangen om God in de hele kwestie rondom geboorteplanning de eer te geven die Hem toekomt, te bemoedigen en te onderwijzen. Daarnaast zal het anderen op zijn minst prikkelen in hun kijk op kinderen en God.

Bart Aerts is gehuwd met Ellen en gezegend met zes kinderen. Naast een passie voor theologie en geschiedenis heeft hij als vader en thuisonderwijzer ook een speciale interesse voor opvoeding en onderwijs. Daarnaast heeft hij een bediening in de Bijbelgemeente Ebenezer te Genk (België) waarbij hij zich vooral richt op het kinder- en jongerenwerk.

Terug naar overzicht