DESIGN STUDIO-3D

Afdwalende kinderen en moedeloze ouders, toch nog hoop?!
Wat doe jij als jouw opgroeiende kinderen een andere weg gaan? Steeds verder weg bij God en Zijn Woord vandaan? Als ze misschien wel onbereikbaar geworden zijn? Is er dan nog verwachting? Wat kan jij als ouder dan nog doen? Wat doe jij als je dit bij anderen ziet gebeuren?
Op maandag 20 mei vertelde Arnold de Haan, vader van zes kinderen, over zijn ervaringen van moedeloosheid, hoop in donkerheid en heerlijke verhoring door gebed. Vanuit de Bijbel bemoedigde hij ons. Ook gaf hij levenslessen door uit de praktijk van zijn leven. 

Video-opname

.be">Lezing

Doorpraten of vragen?
Wil je na deze avond graag doorpraten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via
Hart voor het gezin wil graag hulp en pastoraat bieden. We zijn voor deze begeleiding een samenwerkingsverband aangegaan met CPC Connect van het Centrum voor Pastorale Counseling (http://www.pastoralecounseling.org). Wij maken gebruik van hun beveiligde mailomgeving en leveren vanuit onze achterban betrouwbare broeders en zusters aan die in staat zijn om bemoediging, advies en hulp te geven. Klik hier voor meer informatie.

Gift
Een gift voor de onkosten is welkom op rekeningnummer NL36 RABO 0341 1013 62 t.n.v. Stichting Hebron Missie, onder vermelding van: Gift.

Boekentips m.b.t. opvoeding:
Biddend op de uitkijk - 90 dagen bidden voor je afgedwaalde kind
De opvoeding van onze kinderen
De kansrijke jaren - over de opvoeding van tieners
Denk groot, doe sterk! 
Laat je kind niet los
 

 

 

 

Nieuws

Top