Wil fulltime opleiden door middel van discipelschaps- en missietraining om actief te maken in de Grote Opdracht.

Interesse in een tweejarige zaterdagopleiding vol geestelijke en praktische vorming? Meld je aan.

Draagt bij aan godvrezende relaties, huwelijken en singles door onderwijs en toerusting te bieden.

Versterkt en bemoedigt geestelijk leiders door middel van ontmoeting en toerusting.

Bijbelse relatievorming in de 21e eeuw

Aletta de Pater

Handreiking voor jongeren in hun zoektocht naar een Godvrezende m/v

Iedere jongere ‘date’ of heeft verkering. En als je dit niet doet, dan is er iets echt mis. Je ligt niet goed in de markt of je valt niet op meisjes. Zo wordt er toch gedacht in de 21ste eeuw? In ons land zijn er veel zorgen en grote problemen als het gaat over relaties. Er is veel miscommunicatie tussen jongens en meisjes, maar ook disharmonie in huwelijken. Veel van deze problemen zijn ontstaan door een onjuiste relatievoorbereiding. In dit confronterende boek concluderen we dat ‘daten’ of de hedendaagse ‘verkering’ niet de juiste wijze van relatievorming is. Het is hoog tijd om terug te keren naar Bijbelse relatievorming tussen een (jonge) man en (jonge) vrouw, om op een reine wijze het huwelijk in te gaan.

Heb je het verlangen om de Bijbelse fundamenten weer te kennen over rela­tievorming en daarin verantwoorde keuzes te maken in het dagelijks leven? Wil je persoonlijk voorbereid zijn voordat je een relatie aangaat? Zie je er naar uit om rein het huwelijk in te gaan? Lees dan dit boek en laat je toerusten in Bijbelse principes over relatievorming. Het is onze passie dat jongeren en ouderen handvatten krijgen om relaties aan te gaan op een manier die God zal verheerlijken. En we geloven dat deze manier ook goed zal zijn voor hun eigen geestelijk, sociaal, emotioneel en lichamelijk welbevinden.

Aletta de Pater heeft de studie maatschappelijk werk gedaan en heeft jarenlang ervaring in counseling. Tijdens deze gesprekken is ze veel gebrokenheid tegen gekomen op het gebied van relatievorming. Aletta is verder betrokken bij de be­geleiding van Bijbelschoolstudenten. Ze schreef dit boek samen met een team.

ISBN-Nummer: ISBN 978-90-79465-48-4

Aantal pagina’s: 272

Prijs: € 15,95

Terug naar overzicht