Wil fulltime opleiden door middel van discipelschaps- en missietraining om actief te maken in de Grote Opdracht.

Interesse in een tweejarige zaterdagopleiding vol geestelijke en praktische vorming? Meld je aan.

Draagt bij aan godvrezende relaties, huwelijken en singles door onderwijs en toerusting te bieden.

Versterkt en bemoedigt geestelijk leiders door middel van ontmoeting en toerusting.

Did I Kiss Marriage Goodbye?

Carolyn McCulley

Voor wie makkelijk Engels leest een mooie aanvulling op de verschillende boeken die in het Nederlands zijn geschreven. Het gaat uitgebreid en met een vleugje humor in op het feit dat ook een single helemaal vrouw mag zijn en daarin kan en mag groeien. In andere boeken is dit een wat onderbelicht thema.
Het voorwoord van Joshua Harris legt de titel uit. Mensen zeiden tegen hem: 'wat mooi, die hoge standaarden voor relaties die u in uw boeken beschrijft, maar wat kunnen wij als single vrouwen daar nu mee?'
Single zijn is een gave, een cadeau. Wel een cadeau dat we soms het liefst zouden willen inruilen. Maar het is een cadeau uit de goede hand van God, bedoeld om anderen mee te dienen.
Hoe observeer en dien je de mannen die je kent? Hoe geef je vorm aan gastvrijheid als je nauwelijks thuis bent? Welke plek mag je vrouwelijk verlangen naar schoonheid krijgen? Hoe geef je je als single aan de volgende generatie? Hoe kun je je werk doen met het oog op de eeuwigheid?
Dit boek kan je helpen om God te vertrouwen. God, die in stilte werkt. In jou, in de mannen om je heen. In Zijn Koninkrijk. Het wachten op Hem is een geloofsdaad die voor velen niet zichtbaar zal zijn, maar voor Hem vrucht zal dragen.

Schrijfster: Carolyn McCulley
Uitgever: Crossway, Wheaton, Illinois, 2004.

Terug naar overzicht